Walpak 3. generation af specialister

Undgå transportskader med den rette emballage!

Når du skal sende varer af sted er det vigtigt at det foregår med den rigtige emballering. Med stødabsorberende kassefyld til at udfylde overskydende plads i papkassen, er du sikker på at dine varer ligger stabilt og beskyttet i kassen, og at forsendelsen kommer sikkert frem til modtageren. På den måde undgår både du og slutkunden en dårlig oplevelse.

Walpak tilbyder flere forskellige typer kassefyld - fuldt tilpasset den enkelte kundes behov.

Sammen finder vi den bedste løsning, så dine varer får en sikker emballering og forsendelsen kommer bedst muligt frem til modtageren.

En god indpakning er en del af en god brugeroplevelse og vælger du transportemballage fra Walpak er du sikker på kvalitet.

Ring på tlf.: 7020 2090 og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed

 

Kassefyld til alle formål

Kassefyld er kort fortalt fyld, du lægger i dine kasser som produktbeskyttelse. Kassefyld bruges således som udfyldning der, hvor der er ekstra plads i kassen, så produktet ikke kan rasle rundt i kassen under transport, samtidig fungerer kassefyld som beskyttelse mod stød.

Vores kassefyld er baseret på henholdsvis luftpuder og/eller papir kassefyld i brunt papir. Hvad du skal vælge afhænger naturligvis af, hvad det er for et produkt, du skal pakke og beskytte.

Vi er leveringsdygtige i kassefyld til alle formål:

  • Antistatisk pakkefyld - til elektronik m.m.
  • Biologisk nedbrydelige luftpuder – til den miljørigtige forsendelse
  • Laminerede folier - til beskyttelse med luftpuder til transport af ekstra tunge produkter
  • Papir kassefyld med tryk – til branding af jeres virksomhed

...og meget mere kassefyld.

Kassefyld af luftpuder eller papir er især ideelt til forsendelser med post og luftpost på grund af den lave vægt, og er et godt match til webshops, som skal holde vægten nede på sine forsendelser.

 

Maskiner til kassefyld

For dig der sender mange pakker, er en luftpudemaskine eller kassefyldsmaskine en god investering. Og med den rette vejledning kan der endda være besparelser at hente. Den rigtige transportemballage kan gøre pakningen hurtigere og mere effektiv samt mindske transportskader og reklamationer.

Med vores mangeårige erfaring hjælper vi dig til at finde ud af, hvordan du kan få billig og effektiv beskyttelse med luftpuder eller andet kassefyld til netop dit produkt. Sammen kan vi skræddersy en løsning efter dit ønske og til en pris, der passer dig.

Vi kan levere løsninger i alle størrelser. Fra en lille luftpudemaskine til bordet, til små virksomheder - til store industrielle luftpudemaskiner, til virksomheder med et større lager.

For den prisbevidste kan vores konsulenter også ofte give en god pris på en brugt luftpudemaskine eller kassefyldsmaskine.

 

Kassefyld fra Walpak følger UPS og DHL pakkeanbefalinger:

UPS Pakkeanbefalinger       DHL Pakkeanbefaling

 

Fælles for vores kassefyldsløsninger er, at såvel pris som kvalitet er meget konkurrencedygtige og state of the art.

Ring til vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 og tal med vore erfarne maskinkonsulenter.

 

Kontakt os og få en gratis testindpakning af dit produkt!

 

kontakt

 

 

Walpak Kassefyld Papir papirkrøl papirfyld

Cases

Bestil brochurer